torsdag 12. februar 2015

Mimring - koselige minner fra AHUS

Det føles som om det er i dag, etter tre-måneders kontrollen til Elias at jeg har innsett at jeg har blitt mamma... Adnan jobbet til sent i dag, så jeg har hatt litt tid for meg selv etter å ha lagt babyen.

Jeg ligger ved siden av vår snart 13 uker gamle sønn og kjenner på hans klamme tær og varme fingre, kanskje han har litt feber etter vaksinene...? kanskje jeg skal sjekke temperaturen? Men det hjelper alltid å ha mamma ved sin side, og lukte og føle hennes nærvær, vi samsover <3

Jeg ser på hans nydelige ansikt gjennom lyset som reflekterer fra gangen, han må ha det helt mørkt for å klare å sove dypt, akkurat som mamman sin, jeg tror ikke han sover godt akkurat nå. Vi kan føle hverandres pust... Plutselig slår en tanke meg; vi har vært så nært inntil hverandre hver eneste dag, flere ganger om dagen helt siden han ble født! Høres kanskje ut som en klisjé, men det er den eneste følelsen i verden jeg ikke ønsker å være foruten. Han har blitt det mest dyrebare for meg, for oss. 

Han ligger på siden, med hendene foldet foran ansiktet, som om han ber en bønn, ønsker seg noe. Eller kanskje prøver å skjerme seg fra lyset? Han er så SØT! Han er alltid så søt, så uskyldig, så perfekt! Mashallah! 

En god venninne fortalte meg at de tre første månedene etter fødsel kalles for det fjerde trimester, babyen liker å ha det lunt og trangt, og være mest mulig inntill mamma og gjerne høre rytmiske lyder som fra livet inni livmoren. Jeg kan også legge til at dette det mest krevende- og givende trimesteren. Alle som har barn ber meg nyte denne tiden, jeg hører hva de sier, men det er i dag jeg tror jeg innser hva de mener... Tida flyr så alt for fort...jeg scroller gjennom "gamle" bilder... bilder fra fødestuen og barselhotellet... Jeg ser øyeblikk jeg holdt på å glemme... disse dagene var uten tvil de beste dagene i livet mitt! Rart å tenke på at der og da føltes det ikke sånn. Her er noen øyeblikk jeg ønsker å dele med dere :)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar