torsdag 5. februar 2015

Ny reisetrille og smarte apper for London!

Om noen uker reiser vi til London, og det blir Elias sin første ferie ut i den store verden! I den forbindelse har vi kjøpt en smart liten reisetrille; Babyzen Yoyo 0+. Den kan kan åpnes- og klappes sammen med en hånd. Den er så nett og liten at den går som håndbagasje på fly! Den tåler vekt opp til 15 kg. Den kommer i to versjoner; den første er for bruk fra 6 mnd, men i 2013 kom den nye versjonen som kan brukes fra nyfødt, dvs den blir helt flat. Se video og les mer på Babyzen sin nettside. 

Da den er så liten vil den være veldig praktisk både med buss og drosje, og om vi blir nødt til å t-banen er det heller ikke så stort problem. Apropos t-banen, visste du at det finnes en egen oversikt over "trappeløse" stasjoner og stasjoner med heis? Det finnes til og med oversikt over hvilke stasjoner som har stellerom! Se hele oversikten på Transport For London (TFL) sin nettside her.


Det finnes også en app som heter Mumderground, hvor du skriver inn hvor du ønsker å reise til, og den gir deg den enkleste ruta, med minimale trappertrinn. Jeg har ikke testet denne, men kun lest om det i en engelsk blogg, se her. Appen kan lastes ned fra AppStore/Google Play.


Etter litt research har jeg også funnet en egen app som lokaliserer nærmeste stelle/ammemulighet.


Vi kommer muligens også til å bruke bæresele, men det anbefales at babyen selv klarer å holde nakken, for håpe han er sterk nok i nakken til vi skal reise.

Om du har vært i London med baby og vil dele noen tips er det bare å legge igjen en kommentar under :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar