Jiyasdesign

Mammapermen er offisielt over, og jeg har funnet meg en betalende hobby frem til jeg går tilbake til jobb. Under kan du se hva jeg kan tilby og hvor mye det koster. Varene hentes hos meg på Lørenskog, men kan sendes i posten mot pristillegg. For å se flere varianter av produktene sjekk #jiyasdesign på Instagram eller klikk her.


Personlige sjokoladeetiketter
Sett prikken over i'en for ditt neste arrangement! Disse søte sjokoladene passer perfekt til babyshower, navnefest, dåp, aqiqah-fest, bursdag, konfirmasjon, ja til og med til bryllup! Etikettene passer til Kinder Maxi-sjokolader (21g). Valgfritt tekst og bilde på etikettene. Du får ferdig elektronisk fil på e-post som du printer ut, klipper til og ruller rundt sjokoladene selv. Prisen avhenger av hvor lang tid designet krever.
Avbildet design tar 30min.

Timespris: kr 350,-


Alfabetplakater
Disse søte alfabetplakatene med ugler passer perfekt i baby/barnerommet. De lyser opp en enkel vegg, og er lærerike. Finnes i grønn, lilla og grå på norsk, og i gul, rosa og blå på arabisk. Papirstørrelse: A3. Trykket på 220g papir. Leveres uten ramme. Anbefalt rammestørrelse er 30x40cm.
Pris: kr 250,-/stkBabynest
Babynest eller babyrede kalles ofte for babyens første seng. Nyfødte elsker å ligge lunt og trangt da de føler seg trygge - akkurat som inni mammas mage. Den har høye, runde, myke kanter og kan brukes hvor som helst: vugge, sofa, seng, sprinkelseng eller inni vognen. Vi brukte babynest de første fire månedene, både på dagen og til samsoving på natten. Babynestet kan brukes så lenge størrelsen passer. Nestet kan forlenges ved å løsne på stroppesnorene/satengbåndet. Sys etter ditt eget valg av bomullstoff og fylles med platevatt. Tåler maskinvask, men bør tromles med 2-3 tennisballer. Ytterstoff: 100% bomull, fyll: 100% polyester.
Bestillingstid: 4 uker
Pris: kr 700,- (kr 50,- i tillegg for blondekant, kr 30,- i tillegg for satengbånd)

Reisestellematte
Den mest praktiske clutchvesken en nybakt mor kan eie! Jeg bruker min reisestellematte fremdeles, og den er like fin vask etter vask. Den er fylt med tynn platevatt og foret med tisselaken, så det ikke blir hardt og kaldt for den lille stumpen, og hvis det skulle skje et uhell vil ikke hele stellematten bli våt. Genialt? ja ass! Hva mer; den kan åpnes og lukkes med en hånd, den har to lommer; en til bleier, den andre for våtservietter. Det er plass for opptil seks nr 1 bleier. Vi er på nr 5 nå og jeg får plass til fire bleier.
Sys i ditt eget valg av bomullstoff. Tåler maskinvask. Ytterstoff: 100% bomull, fyll: 100% polyester
Bestillingstid: 2 uker
Pris: kr 450,-

Ammeforkle
Ønsker du å skjerme både deg og babyen mens du ammer er dette noe for deg! Et lunt og luftig kosetelt for babyen, hvor han/hun ikke blir forstyrret av livet utenfor. Innsydd spilebånd gjør det mulig for deg å ha øyekontakt med babyen, noe som øker "kjærlighetshormonet" oksytocin, som bidrar til å øke melkeproduksjonen <3 Hjørnene på innsiden kan fores med frottélommer, som kan brukes til å tørke av, og/eller for oppbevaring av smokk, hårklype, salve, leppepomade etc. Sys etter ditt eget valg av bomullstoff. Tåler maskinvask. 100% bomull.
Bestillingstid: 1 uke
Pris: kr 350,- (kr 50,- i tillegg for frottélommer på innsiden)

Gulpekluter (6-pk)
Disse gulpeklutene tåler en ordentlig gulp, eller tre. De er ekstra lange, ergonomisk formet etter en voksen skulder, slitesterke og like fine vask etter vask. Sleng den over skulderen når babyen skal rapes, spar skjorta for flekker og lukt. Selges i 6-pk så man alltid har noen rene for hånd. Sys etter ditt eget valg av bomullstoff og fores med frotté som suger til væske før du innser at uhellet har vært ute. Også er de veldig fine :) 100% bomull.
Bestillingstid: 1 uke
Pris: kr 250,- Tissehatter (utgående vare)
Navnet forklarer vel hva de brukes til, eller? Hehe, dette er spesielt for gutteforeldre. Legg en tissehatt på snurrebassen ved hvert bleieskift for å unngå å bli tisset på. Foret med flanell og frotté. 100% bomull.

Kan sendes i posten gratis. 2 stk pr kunde. Mottaker betaler emballasje og fraktkostnader :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar