lørdag 15. oktober 2016

Bursdagsinvitasjoner - Elias 2 år!

Jippi!! Da er det snart den tiden av året igjen!

Tid for planlegging av bursdagsfest! De som kjenner meg vet at planlegging av slike arrangementer er noe av det beste jeg vet. Og da bruker jeg mest tid og energi på å lage morsomme invitasjoner. I fjor hadde vi ballonginvitasjoner, og i år har jeg laget sjokoladeinvitasjoner. Inspirasjonen er selvfølgelig hentet fra Pinterest.

Det har vært så deilig å bruke kveldene på å designe disse etikettene, det ser jo ikke ut som ekte sjokoladeemballasje, men jeg har iallefall prøvd mitt beste og er veldig fornøyd med resultatet.

Slik gikk jeg frem:


Sjokoladevalget falt på nøytral melkesjokolade fra Ritter Sport. Økonomisk sett var dette kanskje ikke det beste alternativet, men en praktisk størrelse med tanke på både design av emballasjen og ikke minst i forhold til størrelse/format siden de skulle sendes per post. Sjokoladene bestilte jeg fra godteributikk.com. De ble sendt fra Danmark, så man må regne med tilleggskostnad for frakt.

Utforming av emballasjen gjorde jeg i favorittprogrammet mitt Adobe InDesign. Fant et morsomt bilde, samme font som i fjor, og kjøpte noen vektorfiler, endret disse i forhold til det jeg synes passet med bilde. Brukte litt tid på alt som er på baksiden, men det var veldig veldig gøy!

Ompakning - For å pakke inn en og en sjokolade brukte jeg først sølvfarget gavepapir, kjøpt hos Nille. Det er gjort på en times tid. Også hadde jeg fått printet designet på vanlig kopipapir, som skal klippes til og rulles rundt sjokoladene. Samme som med kindersjokoladene.

Sending - Konvoluttene kjøpte jeg hos Søstrene Grene og stemplet dem med #hurraforeliasalam, stemplene er kjøpt hos Rubberstamps (beregn 10-12 dager før de kommer frem), og sendte ut invitasjonene tre uker før svarfrist.
Det har tatt litt tid, så man bør være tidlig ute med planleggingen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar