onsdag 17. september 2014

Beste sovepartner!

Jeg kan egentlig ikke tro jeg har glemt å skrive dette innlegget om bbhugme-puten, som var noe av det første jeg bestilte da jeg fant ut at jeg var gravid. Fikk anbefalt det av min gode venninne Shanzah, som på den tiden også var gravid (nå er hun Mashallah velsignet med en søt liten gutt). Denne puten var da helt ny, og fremdeles under produksjon, men mulig å bestille.

Den er utviklet av norske kiropraktorer ved klinikken Bekken og Barn og er en såkalt multifunksjonell pute som kan brukes i alle stadier av graviditeten og også etter graviditeten. Både for å gi støtte og for å forhindre/avlaste rygg- og bekkenplager. Etter graviditeten vil den kunne brukes som ammepute, "nesting" og trening av den nyfødte. Usikker på hva den er fylt med, men den er veldig lett, og sååå myk, men samtidig ikke for myk at man "drukner" i den. Trekket er laget av bambus og selvfølgelig vaskbart. Veldig deilig at trekket holder seg kjølig. Iallefall føles det slik. Endestykkene i plast som holder trekket sammen er frie for gifte gasser og babyen kan trygt tygge på disse. Vil egentlig anbefale alle interesserte til å se på denne videoen

Også må jeg bare fortelle en liten historie om den fantastiske servicen jeg fikk da jeg bestilte denne puten. Etter bestilling fikk jeg stadig e-post om status og hvordan det lå an med leveransen. Det var lang ventetid, men det var det minste problemet, så lenge jeg fikk beskjed underveis. Da pakken endelig var klar for sending, fikk jeg melding om at puten skulle sendes til nærmeste postkontor, men ble i stedet sendt med budbil, noe som passet meg svært dårlig da jeg ikke var på hjemadressen. Frustrert og sinna skrev jeg en e-post til kontaktpersonen min, Åsa Roth, en ekstremt hyggelig dame, som tok tak i det og avtalte med PostNord å levere på kveldstid dagen etter, men til min store overraskelse dukket han ikke opp til avtalt tid heller! Men søteste Åsa sendte meg sms og kom til jobben min og leverte puten personlig. Det var utrolig hyggelig og søtt gjort av henne synes jeg!

Ellers må jeg bare si at jeg har hatt minimalt med rygg-og bekkenplager. Ikke vet jeg om det er pga puten eller pga yogaen jeg startet med etterhvert. Men er glad jeg har vært så heldig! Alhamdulillah for det! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar