mandag 15. september 2014

Babyshower på Babyshop Skårer

Synes det var så søtt at de hadde brukt penger på ballongbue
(eller hva det kalles)
I dag var det "Babyshower" på Babyshop butikken her på Skårer (Lørenskog) og vi gjorde noen skikkelige kupp! Det var blant annet -20% på en valgfri vare og -25% på alle bilstoler og baser fra BeSafe. I tillegg hadde dem 3 for 2 på alle barneklær, alle produkter fra Burts Bee's og -30% på en mengde varer fra Philips Avent.

Vi endte opp med å forhåndsbestille Stokke sin nyeste vogn; Stokke Trailz, som vi har siklet på de siste ukene. Vi hadde egentlig tenkt å kjøpe Stokke Crusi, men når Trailz ble lansert på Stokke sin nettside var vi i grunn solgt! Den har mye større og bedre hjul og tåler mer vekt. Vi kjørte til Babyshop og Barnas Hus for å se på den, men fikk vite at de ble trukket tilbake pga en feil, og de måtte forsikre seg om at den feilen ikke gjaldt alle vognene. Men uansett, de hadde en utstillingsmodell tilgjengelig i dag, samt en representant fra Stokke. Vi fikk både testet/kjørt vognen og sett om den passer i bilen. I tillegg fikk vi vite at det finnes en nyfødtpute på "sittedelen" til vognen, så man slipper å vente til babyen er voksen nok til å sitte av seg selv og kan bruke den når babyen ikke er på trilletur/skal sove/ligge. Vi kjøpte også Stokke sin Izi-Go bilsete som kan klikkes rett på understellet til vognen. I tillegg kjøpte vi Newborn Set til Tripptrapp stolen og et par ullplagg fra Lillelam og en supermyk og deilig heldress i bomull fra det italienske merke Chicco.

Vi fikk selvfølgelig fantastisk service, bleiebøtte, goodiebag, kaker og boller under besøket! Så dette var en fin start på uka! :)

Goodiebags, kake og boller!

Litt ull fra Lillelam og superdeilig bomullsdress fra Chicco.

Dette følgte med i goodiebagen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar