fredag 29. juli 2016

Mammajuv i skrivemodus etter åtte mnd

Ok, dette er flaut! Jeg har ikke skrevet noe siden Elias sin bursdag (november ifjor). Det har jo skjedd masse i mellomtiden; han har begynt å gå, fått noen tenner, reist litt, ferdig med vannkopper, oppdaget bading og sjokolade, og ikke minst begynt å prate litt for å nevne noe. Har er en bestemt liten kar med mye personlighet, og da passer det jo veldig bra med at det snart er barnehagestart :)

Når man går hjemme så lenge som jeg har gjort føler jeg at livet får en litt annen prioritering. Jeg er sjelden sminket, og trives fortsatt i gravidtopper. Jeg elsker å være mammaen til Elias og hverdagen min handler jo først og fremst om han. F.eks er det alltid han som våkner først, om han er skrubbsulten får han morsmelk (yeii så stolt over at jeg fortsatt ammer da), hvis ikke setter jeg på grøt på svak varme på komfyren mens vi pusser tenner og skifter bleie. Det er som regel nå på morgenen han pleier å lufte stumpen 15-20 mins tid. Når grøten er ferdig, spiser vi den og skifter klær. Også er det enten ut for å handle/leke eller leke inne. Det er først når han legger seg på dagtid at jeg får noen timer til meg selv hvor jeg enten lager middag eller sløser bort på sofaen med en digg omelett, alt etter energinivå og humør. Men nå som han snart skal begynne i barnehagen tenker jeg å dra rett til treningssenteret etter å ha sluppet han av. Jeg tenker å kjøre gradvis tilvenning, slik at han får korte dager i barnehagen. Da rekker jeg sikkert å trene en times tid, dusje, spise lunsj og hente han. #optimistiskejuv. Det blir nok tøft de første ukene, men vi for ta det som det kommer. Ikke noe vits i å ta bekymringene på forskudd.

Idag har jeg forresten brukt store deler av dagen på å merke klær med klistrelapper til barnehagestart. Bestilte tre typer: 90 stk fra Navnemerket fra Sandviks som kostet 99kr hvorav halvparten er til stryking og halvparten til klistring. Den andre typen er strykefri fra Nordicprint som kostet 189,- for 140 lapper - hvor man kunne velge Vennbyen motiv!!! Til dere som følger meg på snap, vet sikkert at kakan elsker vennebyen, og gjenkjenner Apa veldig godt, da ble det Apa på ikonet ved navnet hans :)

Her er link til Sandviks lappene
Her er link til Vennebyen lappene

Det var deilig å skrive ass! Forresten jeg vet jeg deler mye på sosiale medier, men det er ikke nødvendigvis fordi jeg har behov for å skryte av verdens nydeligste, (selvom det selvfølgelig er innafor, hehe). Men det er også for å ha en dynamisk online fotoalbum hvor jeg deler små hverdagslige øyeblikk med mitt fremtidige meg. Hvor mange bilder tar for eksempel du med mobilen, som blir liggende der? Få jeg kjenner har tid eller overskudd til å fremkalle dem, er det da ikke bedre å ha et album (og gjerne egen hashtag) så man kan se tilbake på verdifulle minner når som helst? Jeg pleier hvertfall å trykke på #eliasalam #jiyasmat eller #jiyaskake flere ganger i måneden og se tilbake på hva jeg var opptatt av, og faktisk så hender det at jeg blir inspirert av meg selv haha. Så det er en fin sirkel - iallefall for meg!

Håper jeg får tid til å blogge litt oftere :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar